Welkom > Nieuws > Vodago werkt samen met Scaldis

Vodago werkt samen met Scaldis

Volksdansvereniging Vodago heeft op dit moment maar net genoeg leden bij de folkloregroep om een optreden te kunnen verzorgen. Zodra één van de leden niet kan, kan een optreden gelijk niet meer doorgaan. Volksdansvereniging Scaldis uit Hansweert heeft hetzelfde probleem. Dat is de reden waarom beide verenigingen hebben besloten om samen te gaan werken. De leden van Vodago gaan ook oefenen bij Scaldis en de leden van Scaldis gaan ook oefenen bij Vodago. Hierdoor beheersen de leden van beide verenigingen de dansen van beide verenigingen en kunnen ze invallen waar nodig. Door deze samenwerking is het voor beide verenigingen mogelijk om meer optredens te verzorgen.

Leden van Vodago dansen mee met een optreden van Scaldis op camping De Paardekreek in Kortgene.

Op zaterdag 23 april 2011 hebben drie leden van Vodago meegeholpen met een optreden van volksdansvereniging Scaldis op camping De Paardekreek in Kortgene.
Klik hier voor een aantal foto´s van het optreden.

VODAGO NIEUWS

 

Een Vodago/Scaldis combinatie vertrekt op 5 september naar Litouwen!

In Panevezys (Litouwen), zusterstad van Goes, wordt aan het twintig jarig bestaan van de stedenband aandacht gegeven tijdens de City Days: 6 - 8 september 2013.
Gedurende deze dagen is er naast een Braderie ook een folklorefestival: de vodago/scaldis combinatie zal hier acte de présance geven.

In de ons beschikbaar gestelde stand zullen we informatie geven over onze regio, en zullen we de zeeuwse roomboterbabbelaar maken en aanbieden.

Lees verder...

      

Motigo Webstats - Gratis web site statistieken Eigen homepage website teller